Tidligere  arrangementer i Midt-Norge:

Samlerdagen 2014  - 15. november 2014.

Postmester Ian

Samlerdagens postkontor blir betjent av midlertidig postmester Ian Reed.Oversikt over lokaletIvrige mynt og frimerke/postkort-samlereBesøk hos handlerene - Ian Reed og Asgeir BrustadVisning av auksjonsobjekterEngers FrimerkerLeif Roger Størseth hos SkanfilNorsk PostkortsamlereIvrig budgivningAuksjonarius Helge Fr. Kringtrø og leder av auksjonskomiteen Terje Karterud.

20. september 2014 Utstillingmontering

Styret i Nordenfjeldske filatelistforening ønsker å få fram nye utstillere til Trondheim 2015. Derfor inviterer vi til kurs/workshop/samling/hjelp til utstillingsmontering lørdag 20. september 2014 kl 10.00-15.00 Kotengbygget.

Hensikten med kurset er å gi hjelp til nye utstillere for å komme i gang med planlegging og montering av samling. Det vil bli grundig gjennomgang av utarbeidelse av plan for utstillingseksponatet og råd for montering etc. Det vil også bli tid til individuell gjennomgang av plan og samling for hver enkelt deltaker. Hvis det blir tid vil blir det også en gjennomgang av montering av samling i MS Word eller Powerpoint.

Innledning vil bli holdt av to erfarne utstillere – Hallvard Slettebø og Terje Karterud.


Tradisjonell samling av Terje Karterud

Montering til Trondheim 2015 av Hallvard Slettebø

STEMPELDAG våren 2014

Jeg trodde stempelkatalogen vår var komplett, jeg. Men det fikk jeg erfare at den slett ikke er, da hjemstedsamlerne møttes til et lørsdagstreff i midten av januar. 15 medlemmer var samlet til stempeldag, og alle hadde tatt med seg sine esker og arkiver med trøndelagstempel og PC. Og med katalogen opplastet på PC’en gikk alle sammen gjennom medbrakt materiale. Trygve og undertegnede scannet og registrerte stempler etterhvert som nyregistreringer dukket opp fra medlemmenes esker. Dagen ble en suksess for katalogen, med over 300 nye registreringer. Men er katalogen komplett nå, mon tro? Neppe, det dukker helt sikkert opp nye stempel og datoer for bruk i tida framover også.

Brit Gullvåg

Per Einar Olsen og Rune Green

Knut Glasø, Asgeir Brustad og Tore Aasbjørg

Oddbjørn Hole, Ian Reed, Karl Tangen og Knut Glasø

Asgeir Brustad og Tore Aasbjørg


        
Informasjon om øvrige arrangementer i inn og utland kan du finne på filatelistforbundets hjemmeside.