SAMLERDAGEN 2. NOVEMBER 2019

Kotengbygget på Rosten kl 10.00-16.00

(tidligere Fokus Bank-bygget - Vestre Rosten  77 - klikk her for kart)

Arrangeres av :
 Trøndelag Numismatiske Forening


 

   Nordenfjeldske Filatelistforening

Lørdag 2. november 2019 samles Midt-Norges frimerke, postkort og myntsamlere i en felles samlerdag i Kotengbygget på Rosten.

GRATIS INNGANG

Der kan alle interesserte komme og se utstilling og salg av frimerker, postkort, mynter, medaljer og sedler fra to forskjellige foreninger.

I tillegg vil det være mange handlere tilstede med sine respektive salgsstand der det er mulig å gjøre en god handel. NB Ikke alle handlerne tar kort - så ta med kontanter. Det er mulig å betale med kort på NFF sin storauksjon

Alle er velkommen for å se og ta en prat med representanter fra de forskjellige foreninger. Enten for å få en kvalitetsvurdering, verdivurdering, identifisisering eller rett og slett en prat om felles interesser.

Har du en mynt, medalje, seddel, frimerke eller et postkort du ønsker å få vurdert, solgt eller kvalitets satt, er dette stedet du skal være. Det vil bli loddsalg med trekning av fine premier. 2 auksjoner med objekter fra begge foreningene. Åpen kafè med salg av mat og drikke.

Det vil bli utgitt et eget personlig frimerke og det er laget et eget poststempel for årets samlerdag - tilsvarende som i fjor.

Tidsplan :
kl 10:00 Åpning
kl 12.00  Frimerkeklubben (NFF) holder auksjon  - auksjonsliste
kl 14.00Myntklubben (TNF) holder auksjon 
kl 15.00Trekning av loddsalg 
kl 16.00Slutt

Følgende handlere har foreløpig bekreftet deltakelse :  Skanfil frimerker, Roald Hansen, Skilling as, Muribø samleri,  Audun Indseth, Bessaker Mynt og Eiendom


        
Informasjon om øvrige arrangementer i inn og utland kan du finne på filatelistforbundets hjemmeside. Tidligere arrangementer med bilder etc